BARAN ارسال شده در آبان 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 با سلام براي مدلسازي درصد گيرداري اتصال تير به ستون (مفصلي، نيمه گيردار و گيردار) در انسيس از چه دستوري يا دستوراتي مي توان استفاده كرد؟ با تشكر از شما آيا سرفصل زير در راهنماي انسيس موضوع كار من است؟ ميتوانم استفاده كنم؟ اگر شما راهنمايي كنيد ممنون ميشم. How to Create Coupled Degree of Freedom Sets لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BARAN ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 سلام...پيشنهادي براي اين موضوع نداريد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arbmk55 ارسال شده در آبان 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 سلام البته من در نرم افزار آباکوس میدونم به نظر من بهتره با نرم افزار آباکوس کار کنید یوزر فرندلی تره شما باید اول اتصال خودتون را مدل کنید بعد در ماژول intereaction قسمتی که از اتصالتون که گیر دار هست از قید tie استفاده کنید و قسمتی که تماس دارد و گیردار نیست را با قید تماسی به صورت اشکال زیرتعریف کنید انوقت است که نرم افزار درصد گیرداری اتصال شما را متوجه می شود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BARAN ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 سلام البته من در نرم افزار آباکوس میدونم به نظر من بهتره با نرم افزار آباکوس کار کنید یوزر فرندلی تره شما باید اول اتصال خودتون را مدل کنید بعد در ماژول intereaction قسمتی که از اتصالتون که گیر دار هست از قید tie استفاده کنید و قسمتی که تماس دارد و گیردار نیست را با قید تماسی به صورت اشکال زیرتعریف کنید انوقت است که نرم افزار درصد گیرداری اتصال شما را متوجه می شود سلام...بسيار ممنونم من به نرم افزار انسيس تسلط دارم و متاسفانه با آباكوس كار نكردم...از راهنماييتون ممنونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehzadRezaei ارسال شده در آبان 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 با سلام.چه اتصالي دقيق تشريح كنيد تا بلكه بتونم راهنمايي كنم موفق باشيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BARAN ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 با سلام. چه اتصالي دقيق تشريح كنيد تا بلكه بتونم راهنمايي كنم موفق باشيد. سلام...قبل هرچيز از توجهتون ممنونم. فرض كنيد يك قاب فولادي داريد كه ميخواين اتصال تير به ستونش كاملا گيردار نباشه و يك درصدي از گيرداري رو براش در نظر ميگيريد. بسته به درصد گيرداري اتصال (مثلا 40 درصد گيرداري) چگونه اين اتصال رو در انسيس ميشه مدل كرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehzadRezaei ارسال شده در آذر 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 با سلام.اتصالات را مطمعناً ميشناسيد. و ميدانيد كه اتصال با نبشي نشيمن چه به صورت ساده يا با لچكي. اندكي گيرداري دارد. من نديدم كه اينطور كه شما مد نظرتون هست گيرداري را به طور قطع لحاظ كنند. اما مدل سازي اتصال نيمه گيردار همان اتصال با نبشي هاي نشيمين همراه با لچكي مي باشد.روش ديگر استفاده از فنر است .المان هايي مانند Combine است ولي نميداننم كدام نوع از اين المان. روش ديگر كاهش سختي مقطعي از تير در ناحيه اتصال است (البته در اين مورد اتصال گيردار است ولي سختي المان هاي نزديك اتصال تير به ستون كم ميشود).موفق باشيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BARAN ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 با سلام. اتصالات را مطمعناً ميشناسيد. و ميدانيد كه اتصال با نبشي نشيمن چه به صورت ساده يا با لچكي. اندكي گيرداري دارد. من نديدم كه اينطور كه شما مد نظرتون هست گيرداري را به طور قطع لحاظ كنند. اما مدل سازي اتصال نيمه گيردار همان اتصال با نبشي هاي نشيمين همراه با لچكي مي باشد.روش ديگر استفاده از فنر است .المان هايي مانند Combine است ولي نميداننم كدام نوع از اين المان. روش ديگر كاهش سختي مقطعي از تير در ناحيه اتصال است (البته در اين مورد اتصال گيردار است ولي سختي المان هاي نزديك اتصال تير به ستون كم ميشود). موفق باشيد. متوجه شدم...خيلي ممنونم. موفق باشيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری