BARAN ارسال شده در آذر 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 با سلام آيا استفاده از دستور COPY به منظور ايجاد مدل جديد مشابه الگو با كپي از اون درسته؟ با وجود اينكه با انجام كپي، مشخصات صفحات الگو به صفحات جديد انتقال پيدا ميكنه اما بعد از عمل كپي، با اعمال دستور GLUE جهت يكپارچگي صفحات، مدل در كل دچار اشكال ميشه؟ علتش چيه و چه با يد كرد؟ پيشاپيش از راهنمايي شما ممنونم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehzadRezaei ارسال شده در آذر 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 سلام. با دستور كپي هم ميشه خود هندسه رو كپي كرد هم ميشه هندسه + مش رو كپي كرد.دستور Glue براي هندسه قبل از مش زدن هست موفق باشيد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BARAN ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 سلام. با دستور كپي هم ميشه خود هندسه رو كپي كرد هم ميشه هندسه + مش رو كپي كرد.دستور Glue براي هندسه قبل از مش زدن هست موفق باشيد. سلام..ممنون از توجه و پاسختون...درسته..و من هم منظورم استفاده از دستور GLUE قبل از انجام مش بندي و بعد از عمل كپي بودش...و المان بندي هنوز انجام نشده. البته من منظورم از المان اصطلاح فني بودش مثل صفحه يا خط نه المان هاي ايجاد شده بعد مش بندي...اصلاح كردم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehzadRezaei ارسال شده در آذر 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 با سلام. خب سوالتون رو دقيق بفرمائيد چون من از پست اول چيزي متوجه نشدم. موفق باشيد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BARAN ارسال شده در آذر 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 با سلام. خب سوالتون رو دقيق بفرمائيد چون من از پست اول چيزي متوجه نشدم. موفق باشيد با سلام...سوال من اين بود كه آيا انجام GLUE بعد ازسخات مدل اوليه همراه با اختصاص مشخصات اون و حتي مش بندي سپس كپي درسته يا نه؟ كه ميبينم نميشه اين كار رو كرد... و اونطور كه من متوجه شدم بايستي بعد ساخت مدل اوليه و تكثير اون (COPY) دستور Glue اجرا و سپس اختصاص مشخصات و مش بندي رو انجام داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری