alizarei ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 با سلام واحترام بنده تصمیم دارم کارگاه تولیدی قطعات ساختمانی احداث کنم. دوستان چه قطعاتی را پیشنهاد دارند (تولید بلوک سبک، کارگاه تیرچه بلوک، کوره آجر پزی، تولید فوم بتن و قطعات مرتبط، تولید یونولیت و یا هر قطعه جدید و ............) ؟ فرض کنید زمین احداث کارگاه فراهم هست و 100 میلیون تومان پول نقد موجود است که البته این مقدار پول نیز قابل افزایش است. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
tadbir91 ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 به نظر بازار فروش تیرچه بلوک بهتر می باشد واکنش ها : alizarei 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizarei ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 دوستان دیگر لطفا نظر بفرمایید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mhdkh1994 ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 فک کنم اگه روی تیرچه کرومیت کارکنید و براش استاندارد بگیرید بازار خوبی داشته باشه واکنش ها : alizarei 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizarei ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 یاد قدیما بخیر چقدر این سایت فعال بود. دوستان لطفا نظر بدهند بنده سر گردان هستم. با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
miladsau ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 با سلام سمت تیرچه و .... نروید که ضرر می کنید اگر بخواهید سالم کار کنید. واکنش ها : alizarei 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizarei ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 95 سلام. ولی بنده با تحقیقاتی که انجام دادم گفتن سودش بالا هست. فقط دست زیاد شده اما باز هم سود داره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری