Ardawan ارسال شده در شهریور 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 95 با سلام خدمت عزیزان ایرانسازه ای من توانایی پاسخگویی به اکثریت سوالات و مشکلات مربوط به این نرم افزار رو دارم اگر کسی تمایل داشت اینجا سوالش رو مطرح کنه ، در اسرع وقت پاسخگو هستم قربان شما لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
civil78 ارسال شده در شهریور 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 95 با سلام خدمت عزیزان ایرانسازه ای من توانایی پاسخگویی به اکثریت سوالات و مشکلات مربوط به این نرم افزار رو دارم اگر کسی تمایل داشت اینجا سوالش رو مطرح کنه ، در اسرع وقت پاسخگو هستم قربان شما با سلام من تمایل دارم این نرم افزار رو به صورت خیلی خوب و کاربردی یاد بگیرم جوری که تمام امور کنترل پروژه رو بتونم باهاش به صورت کاربردی انجام بدم توصیه شما چیه برام؟ چه منابع خوبی رو برا مطالعه ؛ یادگیری و تمرین کاربردی بهم پیشنهاد می کنید؟ ممنون از پاسختون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
N66 ارسال شده در مرداد 97 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در مرداد 97 با عرض سلام وقتتون بخیر.من تمایل دارم این نرم افزار رو خیلی خوب یاد بگیرم.تمام مراحل پروژه از جمله زمان بندی وفرآیند ها رو ثبت کردم . میخوام به مرحله اجرا وپیشرفت برسونم باید چکارکنم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری