cemasoud ارسال شده در آذر 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 سلام همکاران عزیز یک سازه فولادی با قاب ساده و دیوار برشی و سقف کامپوزیت دارم. در مرحله طراحی ستون ها مقداری لنگر ناشی از نیروی زلزله در ستونها نیز ایجاد میشه. سوالم اینه که آیا ستونها در قاب ساده باید با ترکیب بار های شامل زلزله کنترل بشه یا اینکه این لنگر ناشی از ترکیب بار های زلزله رو نادیده بگیرم و فقط تحت ترکیب بار های ثقلی طراحی کنم؟ سوال دومم در مورد طراحی ستونی هست که یه قسمت از اون داخل دیوار حایل هست و مابقی بیرون از دیوار. اثر بار خاک روی این ستونها به چه صورت باید دیده بشه و آیا درست هست که ستون رو از محلی که از دیوار خارج میشه مفصل کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrators admin ارسال شده در آذر 95 Administrators گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 95 حتی در قابهای ساده نیز ممکن است لنگرهایی ناشی از بارهای ثقلی یا جانبی ایجاد شود که این لنگرها تبعاً باید در طراحی اجزا مختلف سازه دیده شود در مورد سوال دوم خیز نیازی به مفصلی کردن اتصال ستون در محل خارج شدن از دیوار حائل نیست. البته مفصلی کردن آن هم به نظر نمیرسد که مشکلی داشته باشد به شرطی که این مساله ایجاد ناپایداری در سازه ننماید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری