بهینهسازی فرایند تصفیه پساب کارخانجات لبنی با استفاده از لختهکنندههای طبیعی و شیمیایی
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
مطالب مشابه
-
- 0 پاسخ
- 1,062 بازدید
-
دستورالعمل آزمايش هاي اكسيژن محلول (DO)، اكسيژن مورد نياز بيوشيميايي (BOD) و اكسيژن مورد نياز ...
توسط admin،
- 0 پاسخ
- 1,143 بازدید
-
حذف اکسیتتراسایکلین توسط نانو ذرات آهن در فرایند فتواکسیداسیون و بهینهسازی حضور یونهای رقیب
توسط admin،
- 0 پاسخ
- 976 بازدید
-
مقایسه کارایی فرایندهای اکسیداسیون پیشرفته در حذف رنگزای اسید قرمز 14 از محلولهای آبی
توسط admin،
- اکسیداسیون پیشرفته
- pH
- (و 3 مورد دیگر)
- 0 پاسخ
- 1,015 بازدید
-
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری