ImanSafari1989 ارسال شده در شهریور 96 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 96 با درود زمانی که میخوای از فایل اتوکد رو save as بگیری به این صورت میاد که دورش خط قرمز کشیدم . مشکل از کجاست ؟ دوستان منتظر راهنماییتون هستم. با تشکر عکس پیوست شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
behzad.g ارسال شده در شهریور 96 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 96 با سلام اگر به گزینه های داخل پرانتز دقت کنی همگی خیلی واضحه هر کدوم از اون کلماتی که باحروف آبی نوشته شده رو تایپ کنی و بعد اینتر بزنی در نسخه های قدیمی تر باز میکنه نوشته توش اگه شما میخوای که حالت معمولی باشه گزینه LT2007 که آبی هست تایپ کن اینتر بزن مشکل حل میشه... واکنش ها : ImanSafari1989 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ImanSafari1989 ارسال شده در شهریور 96 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 96 با سلام اگر به گزینه های داخل پرانتز دقت کنی همگی خیلی واضحه هر کدوم از اون کلماتی که باحروف آبی نوشته شده رو تایپ کنی و بعد اینتر بزنی در نسخه های قدیمی تر باز میکنه نوشته توش اگه شما میخوای که حالت معمولی باشه گزینه standadrdsحرف اولی که آبی هست تایپ کن اینتر بزن مشکل حل میشه... ممنون مهندس ولی منظور من این نیست منظور من اینه که وقتی میخوام این فایل رو تو یه ادرس دیگه ذخیره کنم چرا Save as میزنی این شکلی میشه . قبلا save as میزدی 1 فایل جدید باز میشد که ازت ادرس ذخیره و نوع ذخیره ( برای تبدیل به ورژن های قبلی ) رو میخواست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
behzad.g ارسال شده در شهریور 96 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 96 منظورتون پنجره پیش نمایش هست تایپ کنید qsave- اگه باز هم پنجره پیش نمایش نیومد مال تنظیمات اتوکد شماست مشکلی نیست اگه براتون خیلی مهمه میخوایید خود اتوکد رو یه ریست بکنید راست کلیلک کنید تو صفحه اتوکد وoption رو بزن بعد برو تو سربرگ Profiles سمت چپ دکمه ریست رو فشار بده. با سلام اگر به گزینه های داخل پرانتز دقت کنی همگی خیلی واضحه هر کدوم از اون کلماتی که باحروف آبی نوشته شده رو تایپ کنی و بعد اینتر بزنی در نسخه های قدیمی تر باز میکنه نوشته توش اگه شما میخوای که حالت معمولی باشه گزینه LT2007 که آبی هست تایپ کن اینتر بزن مشکل حل میشه... هر کدوم ازاین گزینه های یه معنی داره و LT2007 یعنی این که این فایل تو نسخه های پایین تر از اتوکد شما هم باز بشه.؟ قبلا نوشته بودمStandardsهم درسته / واکنش ها : ImanSafari1989 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
vab1991 ارسال شده در شهریور 96 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در شهریور 96 همانطور که مهندس گفتید به راحتی این کار انجام شد و با ریست کردن پنجره نمایش داده میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری