mn69 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم میزان ثابت پیچشی یک مقطع با تغییر محل محور تغییر میکند.مثلا اگر محور پیچش 10 سانت در یک راستا جابجا شود ایا مانند ممان اینرسی که قضیه محورهای موازی در انجا صدق میکرد در اینجا هم صادق است و ثابت پیچشی تغییر می کند ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrators admin ارسال شده در آذر 94 Administrators گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 منظور شما از ثابت پیچشی اگر J یعنی همان ممان اینرسی قطبی است بله شامل قضیه محورهای موازی میشود که دراینجا میزان اضافه شدن آن برابر حاصلضرب مساحت مقطع در فاصله نقطه مورد تا مرکز برش مقطع به توان دوم دارد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mn69 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 با تشکر از توجه شما ولی J فقط در مقطع دایره همان ممان اینرسی قطبی است در مقاطع دیگر فرق می کند.ضمنا وقتی انرا ثابت پیچشی مینامیم دیگر نباید برای یک مقطع تغییر بکند. ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mn69 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 با تشکر از توجه شما ولی J فقط در مقطع دایره همان ممان اینرسی قطبی است در مقاطع دیگر فرق می کند.ضمنا وقتی انرا ثابت پیچشی مینامیم دیگر نباید برای یک مقطع تغییر بکند. ممنون در واقع من یک مقطعی دارم که شامل دال بتنی فوقانی به ضخامت 20 سانت و یک شاه تیر بتنی پیش ساخته به ارتفاع 1.5 متر است.میخواهم سختی پیچشی(GJ) این مقطع مرکب را بدست اورم.اما مشکل اینجاست که مدول صلابت دو عضو(دال و شاه تیر) یکسان نیست بنابراین برای بدست اوردن سختی پیچشی معادل دچار مشکل شده ام.در واقع مشکل اینجاست که پیچش حول محور گذرنده ازمرکز سطح مقطع مرکب است و J باید بر اساس این محورمحاسبه شود در حالیکه من J را برای پیچش اعضا حول محور گذرنده از مرکز سطح خودشان دارم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
javad917 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 در واقع من یک مقطعی دارم که شامل دال بتنی فوقانی به ضخامت 20 سانت و یک شاه تیر بتنی پیش ساخته به ارتفاع 1.5 متر است.میخواهم سختی پیچشی(GJ) این مقطع مرکب را بدست اورم.اما مشکل اینجاست که مدول صلابت دو عضو(دال و شاه تیر) یکسان نیست بنابراین برای بدست اوردن سختی پیچشی معادل دچار مشکل شده ام.در واقع مشکل اینجاست که پیچش حول محور گذرنده ازمرکز سطح مقطع مرکب است و J باید بر اساس این محورمحاسبه شود در حالیکه من J را برای پیچش اعضا حول محور گذرنده از مرکز سطح خودشان دارم. با سلام اگر منظور شما را خوب متوجه شده باشم : مقطع مورد نظر اگر به صورت T هم در نظر گرفته شود مقطع باز محسوب شده و J برای کل مقطع از حاصل جمع ثابت های پیچشی هر دو (بال و جان) بدست خواهد آمد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mn69 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 با سلام اگر منظور شما را خوب متوجه شده باشم : مقطع مورد نظر اگر به صورت T هم در نظر گرفته شود مقطع باز محسوب شده و J برای کل مقطع از حاصل جمع ثابت های پیچشی هر دو (بال و جان) بدست خواهد آمد. با سلام مهندس جان مقطع من مرکبه یعنی دال یک G داره و شاه تیر یک G دیگر بنابراین برای بدست اوردن GJ باید GJ هر مقطع محاسبه شده و با هم جمع شود تا GJ مقطع مرکب بدست اید.اما J هر مقطع باید حول محور گذرنده از مرکز سطح مقطع مرکب محاسبه شود که این قسمت مشکل ساز است چرا که J هر مقطع حول مرکز سطح ان مقطع را دارم ضمنا J مقطع مرکب را هم دارم ام برای بدست اوردن GJ مقطع مرکب باید دو عضو به صورت منفک محاسبه شود.این رو هم بگم از قضیه محورهای موازی استفاده کردم اما J هر مقطع حول محور گذرنده از مرکز سطح مقطع مرکب به تنهایی چندین برابر J کل مقطع مرکب حول همین محور شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری