Enginer2014 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 دوستان مقطع پلاستیک IPE160+2FP60X10برابر چند میشه؟؟و چطور محاسبه میشه؟2- همچنین منظور از عرض بارگیر به میزان 50سانت از هر طرف برای تیر یعنی چی؟مثلا عرض بارگیر تیر برابر 2*50=100 در نظر گرفته شده است(تو ساختمان فولادی منظورم هست) (اگه طول تیر هم 5.15 باشه) با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ebrahimraeyat ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 اگه به این تاپیک مراجعه کنی یه فایل اکسل هست که توش محاسبات به طور کامل نوشته شده. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. عرض بارگیر تیر یعنی اگر فاصله بین تیرها ۱ متر باشه، سهم این تیر از بار موجود برابر .5 متر از هر طرف میشه ( مجموعا ۱ متر) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Enginer2014 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مهندس ممنون ولی اونجا واسه دوبل آی پی نوشته شده من تک آی پی با ورق تقویتی خواسته بودم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ebrahimraeyat ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام. از روی فرمول مشخصه پارامترها چی باید باشند. شما کافیه پارامترها رو جایگزین کنید. من هم دارم یه نرم افزار مینویسم که محاسبات این مقاطع رو انجام میده. منتهی تا تکمیل شدنش یه کم زمان میبره. به نظرم نرم افزار جامعی میشه. فعلا دارم روش کار میکنم: Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. تاپیک توضیحات بیشتری دادم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
javad917 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مهندس ممنون ولی اونجا واسه دوبل آی پی نوشته شده من تک آی پی با ورق تقویتی خواسته بودم سلام مشخصات هندسی IPE16 با ورق تقویتی ضخامت 10 و عرض 60 میلیمتر Zx= 226 cm3 Zy= 44.1 cm3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Enginer2014 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 ممنون مهندس از چه نرم افزاری برداشت کردین ایتبسه؟؟ اگه نرم افزار خاصی باشه آپلود کنی ممنون میشم . دستی چطور حساب میشه؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
javad917 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 ممنون مهندس از چه نرم افزاری برداشت کردین ایتبسه؟؟ اگه نرم افزار خاصی باشه آپلود کنی ممنون میشم . دستی چطور حساب میشه؟؟ با سلام از نرم افزار IranPro استفاده شده و نسخه 2.1 آن در سایت قدیم وجود دارد.(یا از طرق آدرس امضاء) برای محاسبه دستی با ید محور تقارن مقطع را طوری محاسبه کنید که مساحت دو طرف محور با هم مساوی باشد اساس مقطع هم از مجموع ممان استاتیک دو طرف محور بدست خواهد آمد. در این مقطه چون متقارن میباشد محور تقارن در هر جهت همان محورهای X و Y میباشد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری