meysam_civil ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام دوستانی که برای دریافت پروانه اقدام کردن آیا تاییدیه قبولیشون اومده یا نه ما که هرچی مراجعه میکنیم هنوز خبری نیست طبق راهنما قرار بود 28 آبان به استانها ارسال بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام دوست عزیزبلهمن مراجعه کردم، ارسال شده بوداز 28 آبان شروع شده بود تا 5 آذر(نظام مهندسی کردستان) واکنش ها : meysam_civil 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizarei ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام واقعا از دست این مسئولین مربوطه صدور پروانه اشتغال در شیراز. تا اعلام کنند مدارک بیارید 6 ماه طولش میدن. واکنش ها : meysam_civil 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 والا اینهمه از نظام مهندسی مینالیم و از نظام پزشکی تعریف میکنیم خدایی کم حق نداریم گفتن 28 آبان - حالا 11-12 آذره خبری نیست فک کنم واسه ما تا آخر سال هم نیاد ( آخه سیستان بلوچستانیم و یه استان محروم ) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
kiani20090 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 خوزستان هم خبری نیست. واکنش ها : meysam_civil 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Structure ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 بوشهر هم خبری نیست واکنش ها : meysam_civil 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 اردبیل هم خبری نیست واکنش ها : meysam_civil و Tanha688 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 آفرین به نظام مهندسی شهر سنندج انصافا!من قراره تا آخر این ماه که جواب تاییده از دانشگاهم اومد برم برای آزمایش عدم اعتیاد و سوء پیشینه و اداره امور مالیاتی انشا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مگه استخدام میکنند که سو پیشینه بگیرند؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مگه استخدام میکنند که سو پیشینه بگیرند؟؟؟؟؟ نمیدونم مهندس به چه دلیل میگیرن ولی باید سو پیشینه گرفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مهندس من مدارکو اماده کردم امروز میبرم میدم میشه بگین تا اینجا چه کار کردین و قراره از این به بعد چه کار کنین؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح بدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
kiani20090 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 لطفا مدارک مورد نیاز رو هم بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مهندس من مدارکو اماده کردم امروز میبرم میدم میشه بگین تا اینجا چه کار کردین و قراره از این به بعد چه کار کنین؟؟؟؟ ممنون میشم توضیح بدین. مدارک تحصیلی رو بردم و تشکیل پرونده دادن و گفتن تا آخرماه جواب تاییدیه دانشگاهت میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 من امروز مدارکو بردم قرار شد دوماه دیگه گفتند پروانه میاد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 دوستان برای اجرا از من دوره خواستند.که ۷۶ ساعته به مبلغ ۴۱۸ هزار تومن .ایا برای شمام خواستند؟؟؟؟ بعدش که گیریم دوره هم رفتیم پروانه اجرا هم گرفتیم ازبین اجرا و نظارت باید یکیش را انتخاب کنیم؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
shahram ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 دوستان برای اجرا از من دوره خواستند.که ۷۶ ساعته به مبلغ ۴۱۸ هزار تومن .ایا برای شمام خواستند؟؟؟؟ بعدش که گیریم دوره هم رفتیم پروانه اجرا هم گرفتیم ازبین اجرا و نظارت باید یکیش را انتخاب کنیم؟؟؟؟ سلام ما این دوره رو برای اجرا گذروندیم ولی 350 تومن دادیم. الباقی رو خود نظام داده بود. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 مهندس کدام یک را بهتر است فعال کنیم؟؟ میتونیم از هردوش استفاده کنیم؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 اگر کارمند نیستید حتما بسمت اجرا برین بهتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 امروز تماس گرفتم میفرمایند هفته دیگه اسامی ارسال میشه . فکر کنم پروانه ما با قبولی های بهمن ما یجا صادر بشه خدایی اینا اگه بخوان کنکور برگزار کنن چیکار میکنن مرداد کجا دی کجا . از ماست که بر ماست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
kiani20090 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 من پروانه نظارت رو دارم برای گرفتن پروانه محاسبات باز هم نیاز به تاییدیه دانشگاه است؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehdiyeganeh84 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 تو نظام مهندسی آذربایجان شرقی دوره های اجرا 72 ساعت و 240هزار تومن بودش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 اردبیل ۷۶ ساعت ۴۱۸ تومن.دوستان بنظرتون همزمان میشه هر دوتای صلاحیت ها را گرفت؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 بالاخره لیست ها را فرستادند؟ واکنش ها : meysam_civil 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در دی 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 نه هنوز . فکر کنم کذاشتن با قبولیای بهمن یجا بفرستن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 یعنی ما تا اون موقع پروانه نمیگیریم؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری