ati ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام دوستان من میخوام در چند زون مشخص از نمونه ای که مدل سازی کردم، p ,q خروجی بگیرم اما میخوام در استپ های مختلف بارگذاری باشه. مثلا من دستور print history sxx که میزنم. فقط در یک استپ(مثلا استپ50000) ، مقادیر sxx در زون های مختلف نمونه بهم میده چطوری میتونم به صورت یک جدول از ابتدا تا انتهای بارگذاری مقادیر sxx و syy خروجی کنم؟ یعنی نشون بده که در هر استپ این مقادیر چقدر بودن. سپاسگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
hmohamadi64 ارسال شده در فروردین 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 95 سلام دوستان من میخوام در چند زون مشخص از نمونه ای که مدل سازی کردم، p ,q خروجی بگیرم اما میخوام در استپ های مختلف بارگذاری باشه. مثلا من دستور print history sxx که میزنم. فقط در یک استپ(مثلا استپ50000) ، مقادیر sxx در زون های مختلف نمونه بهم میده چطوری میتونم به صورت یک جدول از ابتدا تا انتهای بارگذاری مقادیر sxx و syy خروجی کنم؟ یعنی نشون بده که در هر استپ این مقادیر چقدر بودن. سپاسگذارم با سلام برای گرفتن تاریخچه از هر مقداری شما دو کار باید انجام دهید: اول: یک تابعی بنویسید که بتواند برای یک المان خاص و یا حتی میانگین آن مقدار برای تمام المانها را بدست آورد. دوم:از مقداری که آن function تولید کرد باید history بگیرید تا در تمام مراحل بارگزاری تاریخچه گرفته شود. امیدوارم توضیحات کمکتون کرده باشه. بازم اگر ابهامی بود در خدمت هستم موفق باشید واکنش ها : admin 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری