eaglesweem ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 اینجانب نقشه ای دارم و میخوام انرا بزرگ کنم ولی اندازه های خط اندازه آن تغییر نکند چکار کنم؟و اینکه وقتی در محیط نقشه خط می کشم به اندازه 2 واحد خط اندازه میزنم نشان میدهد 60 این عدد خط اندازه را کجا میتوانم اصلاح کنم ؟ و اینکه اگر بخواهم نقشه را بزرگ یا کوچک کنم ولی اندازه خط اندازه تغییر نکند غیر از اکسپلود کردن راه دیگری هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ebrahimraeyat ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام. تمام این تنظیمات در قسمت تنظیمات خط اندازه هست. شما D رو تایپ و بعد اینتر رو بزن. میتونی تمام این پارامترها و اندازه فونت ها رو تنظیم کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام . از نقشه ات یک کپی بگیر . بعد اکسپلود کن ( تمام نقشه با خط اندازه ها انتخاب بشن ) حالا به هر اندازه ای که دوست دارید تغییر بدین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
enfafoimter ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام به همه من در اتوکد نقشه ای رو بدون توجه به واحد اتوکد رسم کردم. واحد اتوکد بر حسب اینچ و واحد های نقشه بر حسب سانتیمتر هستش می خواستم بدونم راهی هست تا مشکل رو بدون ترسیم مجدد رفع کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ebrahimraeyat ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 واحد رسم مهم نیست. شما میتونید هر موقع که دلتون خواست واحد رو تغییر بدین. فکر کنم دستوزش un باشه. مشخص کردن واحد فقط برای پلات و تنظیمات برگه و مقیاس و ... در موقع پلات است. واکنش ها : mortezaomidi 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری