Shrkh ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام.چطور میشه یه قاب رو با تمام مشخصاتش از یه مدل سه بعدی که قبلا تحلیل و طراحی روش انجام شده، بیرون آورد تا تحلیلهای غیر خطی دیگری از جمله تاریخچه زمانی بر اون قاب مورد نظر انجام داد؟؟؟؟؟؟میشه روش گامل اون رو توضیح بدید؟؟؟؟سوال دومم اینکه وقتی این قاب دو بعدی برای تحلیل تاریخچه زمانی از مدل سه بعدی بیرون کشیده شد آیا برای بدست آوردن تغییر مکانها باید طراحی هم انجام شود یا تنها تا آنالیز کافی است و لزومی به طراحی نخواهد بود؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ahmadsepehri ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 برای راحتی کار از ابتدا از تکنیک قاب های پیرامونی استفاده کنید.یعنی قاب های مقاوم جانبی مجزا طرح بشه و همونا بیرون کشیده بشه و سهم جرم و بار ثقلیش هم به نسبت وارد بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Shrkh ارسال شده در دی 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 نرم افزارم سپ هست،اینجور که متوجه شدم بعد از تحلیل و طراحی کامل سازه، از ابتدا یک قاب در 2DFrame مدل کنم و تمامی مقاطع و بارها رو از روی مدل سه بعدی به قاب بدم.با این نظر که در مدل سه بعدی طراحی شده بارهای مرده و زنده به تیرها داده شده باشه و دیافراگم هم تعریف بشه؟؟؟؟؟ اگر بخوام همین قاب رو تحلیل تاریخچه زمانی خطی و غیر خطی روش انجام بدم و تغییر مکانها شو بررسی کنم آیا باید طراحی کنم و بهد تغییر مکان رو ببینم یا نه آنالیز کنم و بعد تغییر مکانها رو در بررسی کنم؟؟؟؟ واکنش ها : Shrkh 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری