basucivil ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 سلام خسته نباشید مهندسین عزیز و اساتید گرامی در روند طراحی یک ساختمان در Etabs در یک مرحله بعد از تیرریزی و ستون ریزی ، نوع سقف ها رو از نوع تیرچه بلوک قرار دادم ، اما بعد از بارگذاری دیوارها و سقف و تیرها متوجه اشتباهی شدم که باید در یک قسمت از سازه ، نوع سقف خودم رو تغییر بدم ! اما هرکاری میکنم تغییر نمیکنه و فقط همون نوع سقفی که در ابتدا براش مشخص کرده بودم (تیرچه بلوک) ثابت مونده ! چکار باید کنم تا بتونم تغییرش بدم ؟ مثلا میخوام Opening یا Plank باشه. ورژن 9.7.4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrators admin ارسال شده در دی 94 Administrators گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 این کار به راحتی از طریق منوی Assign/Shell/Area/Wall/Slab/deck section امکانپذیر است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
basucivil ارسال شده در دی 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 این کار به راحتی از طریق منوی Assign/Shell/Area/Wall/Slab/deck section امکانپذیر است. خیلی ممنون درسته. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری