alireal ارسال شده در بهمن 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 با سلام آیا استفاده از نرم افزار SAP قفل شکسته در طراحی یک سازه فلزی 15 طبقه با دیوار برشی و بادبند که بارگذاری انفجار هم روی آن باید اعمال شود، نتایج قابل اطمینانی به دنبال خواهد داشت؟ واکنش ها : alavi46 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
afshina ارسال شده در بهمن 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 با سلام آقای مهندس شک نداشته باشید که با شکستن قفل برنامه, سورس های مربوط به موتور برنامه آسیب میبینند. من برنامه sap2000 را از زمان ورژن 6.42 تا الان همه نسخه هایش را دارم و با همه آنها هم کار کرده ام. سال ۸۰ برای سنجش دقت تحلیل sap2000 ورژن 7.5, قفل یک نسخه اوریجینال را شکستم و حجم فایل ایمیج ۴۷ مگابایت کمتر از نسخه اصلی شد. بنظر من ریسک نکنید و فقط با اپنسیس کار کنید. ساختار برنامه نویسی در اپنسیس تقریبا مشابه sap90 است و یادگیری اش خیلی ساده است, با این تفاوت و مزیت که اپنسیس کدباز نیز می باشد و میتوانید خودتان کد جدیدی برایش تعریف نمایید. همچنین استفاده از آن در مقالات بین المللی نیز مجاز میباشد واکنش ها : alavi46 و alireal 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alavi46 ارسال شده در بهمن 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 سلام جناب مهندس ایا sap خروجی برای ANSYS دارد؟(ANSYS ورودی از sap) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
khatkhati ارسال شده در بهمن 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 زدیم نریخت بزن نمیریزه کل ایران با سپ و ایتبس قفل شکسته ساختن در محل نصب سپ و ایتبس یک پوشه به نام Verification وجود داره که شامل چندین مدل است که در پوشه Manuals\Verification توضیحات و نتایج آن آمده اولین کار بعد از نصب برنامه های CSI همیشه چک کردن نرم افزار با فایل های پوشه Verification است که باید نتایجی برابر با فایل های پوشه Manuals\Verification نشان دهند در ضمن همیشه از کرکی استفاده کنید که فایل lservrc تولید می کند نه کرک هایی که فایل های DLL برنامه دستکاری می کنند موفق باشید واکنش ها : alavi46 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری