sadeghalavi ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 سلام چه جوری میتونیم متنی به همراه نقل قول از فرستنده دیگر را بنویسیم؟من متنو انتخاب میکنم و تقل و قول چندگانه را می زنم ولی اصلا نقل قول اضافه نمیشه سلام پيشاپيش فرا رسيدن روز مهندس را خدمت تمامي اعضاء مجموعه ايرانسازه تبريك عرض مي كنم. ميخاستم از همكاراني كه در زمينه نشر كتاب دستي بر آتش دارند نرم افزاري جهت ترسيم اشكال كتاب معرفي بفرمايند. شايد سرآمد كتابهاي تخصصي در اين زمينه كتابهايي هست كه سابقاً از موسسه علم عمران و اركان دانش هست. خود من براي كتابهام از اتوكد كمك مي گرفتم كه بد نيست اما ميخام بهتر از اون باشه. ظاهراً يكي از نرم افزارها illustrator هست. با تشكر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
kiani20090 ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 لطفا یه مثال را با کد در سایت بگذارید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
rezatara ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 با سلام اگه نرم افزاری می خواهید که برای طراحی کتاب شکل ترسبم کنید من کورل درا را نوصیه می کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
po12589 ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 مهندسین عزیز روزتون مبارک . من از کورل درا استفاده میکنم . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری