mehdiyeganeh84 ارسال شده در آبان 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 با سلام من در فایل اکسل زیر در یک سطر دو عدد را به هم ضرب میکنم و در سطرهای دیگر هم با کشیدن ماوس میخواهم این دستور اعمال شود ولی هیچ اتفاقی نمی افتد کل مشکل اینه که مثلا من در سلول G3 عبارت E3*F3 را اعمال میکنم و حال در خود این سطر وقتی عدد را اعوض میکنم عملگر ضرب انجام نمیشود همچنین وقتی میخواهم این ضرب در سطرهای دیگر نیز اعمال شود باز این عمل اتفاق نمی افتد.لطفا راهنمایی بفرمایید Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrators admin ارسال شده در آبان 95 Administrators گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 من در فایل اکسل شما امتحان کردم هیچکدام از این مشکلات وجود ندارد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehdiyeganeh84 ارسال شده در آبان 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آبان 95 عجب. دقیقا تو این فایل وقتی عددی را عوض میکنم عملگر عمل نمیکند لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
2018amirali ارسال شده در فروردین 98 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 98 مشکلی نیست در فایل یعنی عمل ضرب انجام میشه ولی بصورت دستی . پس باید اونو به حالت اتوماتیک تغییر بدید تا با ورد کردن عدد فوری حاصل نمایش داده بشه باید وارد excel option/formulas/ بشن و اونو اتوماتیک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری