BehrouzMoradi ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 یه سوال مهندسیعنی وقتی دوره های اجرا رو با این ساعات می گذرونیم، دیگه نیازی به داشتن یک سال بیمه نیست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 به من که راجع به بیمه هیچی نگفتند.بله همینطوره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در دی 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 واقعا دیگه شورشو در آوردن - 6 ماه گذشته از امتحان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alih ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 وقتی دوره های اجرا رو با این ساعات می گذرونیم، دیگه نیازی به داشتن یک سال بیمه نیست و به ما پروانه اجرا می دهند؟ یعنی فقط نتیجه امتحان تستی و آوردن گواهی حضور در این دوره ، جهت صادر کردن پروانه اجرا کافیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
m_farajian ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 با سلام به نظر من در این دوره ها شرکت نکنید. من در دوره مرداد ماه شرکت کردم. هنوز پروانه ای به من ندادند.چون خودشون هم نمیدونن چطوری قراره قانون اجرا بشه! با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 عنوان: قابل توجه قبول شدگان آزمونهای ورود به حرفه مرداد 94 تاريخ: یک شنبه 20 دی 1394 قابل توجه قبول شدگان آزمونهای ورود به حرفه مرداد 94 با توجه به پرسشهای برخی از قبول شدگان آزمونهای ورود به حرفه مهندسی و کاردانی و تعیین صلاحیت معماران تجربی مرداد ماه 94 به این وسیله به آگاهی میرساند، نتایج قطعی آزمونهای یاد شده به استانها ارسال گردیده و داوطلبان گرامی میتوانند برای اطلاع از وضعیت خود و تکمیل پرونده برای صدور پروانه اشتغال به کار، به سازمانهای نظام مهندسی ساختمان و ادارات کل راه و شهرسازی استان محل عضویت خود مراجعه نمایند. دفتر مقررات ملّی ساختمان این خبر مربوط به اخرین دقایق اداری هست چون من ساعت ۱۲ زمگ زدم گفتند اردبیل نفرستادند' دوستان شما درچه مرحله صدور پروانه هستید??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
m_farajian ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 عنوان: قابل توجه قبول شدگان آزمونهای ورود به حرفه مرداد 94 تاريخ: یک شنبه 20 دی 1394 قابل توجه قبول شدگان آزمونهای ورود به حرفه مرداد 94 با توجه به پرسشهای برخی از قبول شدگان آزمونهای ورود به حرفه مهندسی و کاردانی و تعیین صلاحیت معماران تجربی مرداد ماه 94 به این وسیله به آگاهی میرساند، نتایج قطعی آزمونهای یاد شده به استانها ارسال گردیده و داوطلبان گرامی میتوانند برای اطلاع از وضعیت خود و تکمیل پرونده برای صدور پروانه اشتغال به کار، به سازمانهای نظام مهندسی ساختمان و ادارات کل راه و شهرسازی استان محل عضویت خود مراجعه نمایند. دفتر مقررات ملّی ساختمان این خبر مربوط به اخرین دقایق اداری هست چون من ساعت ۱۲ زمگ زدم گفتند اردبیل نفرستادند' دوستان شما درچه مرحله صدور پروانه هستید??? با سلام والا اهواز که هنوز خبری نیست. من نمی دونم این ارسال اسامی چرا باید انقد روند سختی داشته باشه که 3-4 ماه طول بکشه؟! با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 جمله دوستم که تو اداره راه و شهرسازیه که له من گفت سلام لیست قبولین دیروز رسیده. کارای اداری و استخراج و ارسال آمار قبولین بتفکیک رشته ها رو از فردا شروع میکنیم. از هفته بعد هم کم کم بررسی و صدور پروانه ها شروع میشه.صدور اولین پروانه قبولین مرداد حداقل یک ماه طول میکشه. اصلا عجله نکنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 با سلاممن امروز به نظام مهندسی کردستان مراجعه کردمگفتم فرم ها رو پر کنید بیاریدو چون تاییدیه مدارک هم اومدن(هم کارشناسی هم ارشد)انشاله اولین فرصت میرن برای ادامه کاراش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 من که فرم ها را پر کردم بامدارک دادم و تشکیل پرونده هم دادم خیلی وقتا پیش اما منتظر ارسال لیست قبولین بودند فک کنم استان ما یه بار استعلام میکنه ووقع عضویت مگه شما اون موقع استعلام نشدید??????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Structure ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 داستان داریم با اینا ! دیروز زنگ زدم بهشون (استان بوشهر) میگن هنوز هیچی دست ما نرسیده نمیدونم دیگه چطوری پیگیری کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 من که فرم ها را پر کردم بامدارک دادم و تشکیل پرونده هم دادم خیلی وقتا پیش اما منتظر ارسال لیست قبولین بودند فک کنم استان ما یه بار استعلام میکنه ووقع عضویت مگه شما اون موقع استعلام نشدید??????? نه ظاهرا ولی گفتن به من هر کارای شا تموم شده بیارید مدارک رو و برید برای شرکت در دوره کارآموزی اجرا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Tanha688 ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 دوره اجرا اونجا هزینش چطوریه???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Structure ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 عجـــــــــــــــــبــــــــــــــــــــــــ !!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
BehrouzMoradi ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 ظ دوره اجرا اونجا هزینش چطوریه???? تقریبا 450 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
meysam_civil ارسال شده در دی 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 هنوز هم با استان سیستان و بلوچستان نرسیده است... این داستان ادامه دارد .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Structure ارسال شده در دی 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در دی 94 هنوز هم با استان سیستان و بلوچستان نرسیده است... این داستان ادامه دارد .... در بوشهر با شما همدردیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alizarei ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 با سلام خدمت دوستان. سوال 18 با توجه به پاسخ جناب دکتر حسین زاده اصل 2 گزینه ای هست. مهاربند: افزايش مقطع مهاربند (اگر يكسان نباشد) مي توان سختي سازه و توزيع نيروها را به هم بزند و حتي ممكن است موجب شود نامنظمي پيچشي سازه افزايش يابد و بنابراين مجاز نيست. همچنين با افزايش مقطع مهار بند، نيروي طراحي اتصال ان نيز تغيير مي كند و بنابراين اتصال ان بايد مجدد طراحي شود. ستونها: در صورت تغيير مقطع ستون، اتصالات ان بايد مجددا بررسي شود. براي مثال ستونهاي متصل به بادبند لرزه اي بوده و بايد وصله انها با توجه به افزايش مقطع ستون مجددا طراحي شود. بنابراين تغيير مقطع ستون نيز مجاز نيست (مگر اينكه مجددا طراحي انجام شود). پاسخ نامه موسسه جهش سوال 31 هم غلط حل شده. در محاسبه به روش دقیق مقدار مساحت آرماتور های خمشی بایستی تقسیم بر 4 بشه. اما تقسیم بر 2 شده است. با سلام دوستان در رابطه با سوال 18 نظری ندارند؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
likecivil ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 دوستان سلام. بنظرتون امتحان نظام مهندسی در سال 95 در چه ماهی برگزار میشه؟ چون من شهریور ماه باید به دوره آموزشی سربازی برم،بنظرتون امتحان مرداد ماه برگزار میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری