بررسی مقدار جذب و تجمع کادمیم در اندامهای مختلف چهار گیاه زراعی (گندم، اسفناج، خیار و هویج)
-
کاربران آنلاین در این صفحه 0 کاربر
- هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
-
مطالب مشابه
-
- 0 پاسخ
- 674 بازدید
-
پالایش آبهای زیرزمینی آلوده به کادمیم با استفاده از نانوذرات آهن در مقیاس آزمایشهای پیمانهای و ..
توسط admin،
- آبهای زیرزمینی
- زئولیت
- (و 3 مورد دیگر)
- 0 پاسخ
- 570 بازدید
-
بهبود فعالیت میکروارگانسیمها در غلظتهای مختلف اسید فولیک، نیتروژن و فسفر در تصفیه بیولوژیکی فاضلاب پتروشیمی تبریز
توسط admin،
- مواد مغذی
- فاضلاب صنعتی
- (و 3 مورد دیگر)
- 0 پاسخ
- 1,962 بازدید
-
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری