Administrators admin ارسال شده در بهمن 95 Administrators گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 پادکست : کلاس آیین نامه 2800 - دکتر ازهری شامل دو جلسه با مدت تقریبی 100 دقیقه در هر جلسه به نقل از کانال تلگرام Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. واکنش ها : civil78، masoud197 و AmirKK 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
civil78 ارسال شده در بهمن 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 پادکست : کلاس آیین نامه 2800 - دکتر ازهری شامل دو جلسه با مدت تقریبی 100 دقیقه در هر جلسه به نقل از کانال تلگرام فایلهای انجمن سازه های فولادی ایران Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. ضمن تشکر از ادمین سایت بابت به اشتراک گذاشتن فایلهای کاربردی ولی متاسفانه این پادکست ؛ پادکستی با کیفیت صدائی به شدت نامفهوم و نازل بود با کلی دردسر و با این وضع اینترنت دانلودش کردم 5 دقیقه اولش رو گوش کردم سر درد عجیبی گرفتم جالبه که نزدیک 80 نفر هم به این خبر سر زدند و حداقل 20 نفر هم دانلودش کردند ولی حتی یه نفر نیومده به سایرین کیفیت بد فایل رو اطلاع رسانی کنه! عجب ملتی هستیم ما ؛ حتی تو کوچکترین مسائل هم نمی خواهیم آب از دستمون بچکه و کمی فداکاری کنیم ؛ مبادا نفعی به کسی برسه ! امیدوارم خدا بهمون هیچوقت رحم نکنه ! واکنش ها : lkhat و Mjd 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Qaemi ارسال شده در بهمن 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 پادکست : کلاس آیین نامه 2800 - دکتر ازهری شامل دو جلسه با مدت تقریبی 100 دقیقه در هر جلسه به نقل از کانال تلگرام فایلهای انجمن سازه های فولادی ایران Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. ضمن تشکر از ادمین سایت بابت به اشتراک گذاشتن فایلهای کاربردی ولی متاسفانه این پادکست ؛ پادکستی با کیفیت صدائی به شدت نامفهوم و نازل بود با کلی دردسر و با این وضع اینترنت دانلودش کردم 5 دقیقه اولش رو گوش کردم سر درد عجیبی گرفتم جالبه که نزدیک 80 نفر هم به این خبر سر زدند و حداقل 20 نفر هم دانلودش کردند ولی حتی یه نفر نیومده به سایرین کیفیت بد فایل رو اطلاع رسانی کنه! عجب ملتی هستیم ما ؛ حتی تو کوچکترین مسائل هم نمی خواهیم آب از دستمون بچکه و کمی فداکاری کنیم ؛ مبادا نفعی به کسی برسه ! امیدوارم خدا بهمون هیچوقت رحم نکنه ! متوجه نکته ش نشدی!!! هیچکدوم گوش ندادن . فقط دانلودکردن!!!!!!!!!!!!!!! واکنش ها : lkhat 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Alek2Lek ارسال شده در بهمن 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 سلام من دانلود کردم گوش هم کردم مشکلی نداشت!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
civil78 ارسال شده در بهمن 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 سلام من دانلود کردم گوش هم کردم مشکلی نداشت!!!! من که جز یه نجوای نامفهوم ( البته گاهی هم اسم زلزله اونم با لهجه غلیظ اصفهونی شنیده میشد) و صدای جیرجیر میز و سرفه و بالا کشیدن بینی چیز دیگه ای نشنیدم !!!!!!!! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
kiani20090 ارسال شده در بهمن 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 بسیار بد و نامفهوم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
farhad1 ارسال شده در بهمن 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 95 پادکست : کلاس آیین نامه 2800 - دکتر ازهری شامل دو جلسه با مدت تقریبی 100 دقیقه در هر جلسه به نقل از کانال تلگرام فایلهای انجمن سازه های فولادی ایران Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. Hidden Content Give reaction or reply to this topic to see the hidden content. ضمن تشکر از ادمین سایت بابت به اشتراک گذاشتن فایلهای کاربردی ولی متاسفانه این پادکست ؛ پادکستی با کیفیت صدائی به شدت نامفهوم و نازل بود با کلی دردسر و با این وضع اینترنت دانلودش کردم 5 دقیقه اولش رو گوش کردم سر درد عجیبی گرفتم جالبه که نزدیک 80 نفر هم به این خبر سر زدند و حداقل 20 نفر هم دانلودش کردند ولی حتی یه نفر نیومده به سایرین کیفیت بد فایل رو اطلاع رسانی کنه! عجب ملتی هستیم ما ؛ حتی تو کوچکترین مسائل هم نمی خواهیم آب از دستمون بچکه و کمی فداکاری کنیم ؛ مبادا نفعی به کسی برسه ! امیدوارم خدا بهمون هیچوقت رحم نکنه ! من فایل رو دان کردم مشکل صدا چندان هم که شما فرمودید حاد نبود شما فایل رو با هندزفری گوش کن مطمئن باش هیچ مشکلی نخواهی داشت.موفق و پایدار باشید واکنش ها : civil78 و admin 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری