mehdiyeganeh84 ارسال شده در آذر 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 سلام تو مبحث 9 رابطه ای برای حداقل درصد آرماتورهای طولی در ایتبس نوشته شده و بیان شده اگر مقدار آرماتور محاسباتی از این مقدار حداقل کمتر باشد، در اینصورت 1.33 برابر آرماتورهای محاسباتی را به عنوان آرماتور حداقل در نظر میگیریم. حال سوال من این است که وقتی در ایتبس، درصد آرماتور از مقدار حداقل کمتره ضریب 1.33 اعمال میشه یا باید خودمون کنترل کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Administrators admin ارسال شده در آذر 94 Administrators گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 کنترل آرماتور حداقل در etabs مشابه مبحث نهم است و میشود به نتایج آن در این مورد اعتماد کرد. در مورد آرماتور حداکثر هم همین وضعیت وجود دارد و انطباف کافی بین آن دیده میشود. جهت اطمینان منوال نرم افزار را مطالعه کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehdiyeganeh84 ارسال شده در آذر 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در آذر 94 بلی آقای مهندس تو منوال نوشته اگه از درصد حداقل کم باشه آرمانور محاسباتی 1.33 برابر میشه.دیگه متوجه نشدم که عین عبارت آیین نامه را نقل کرده یا منظورش 1.33برابر شدن خودکار در برنامه هستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehdiyeganeh84 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 آقای مهندس میشه این قسمتو از منوال نرم افزار پیوست کنید؟یا تو کدوم قسمت نرم افزاره بفرمایید تا کپی کنم.کنترل کننده سازه ما این مود را قبول نمیکنه و میخواهم از خود منوال براش سند بیارم ی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehabb ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehdiyeganeh84 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 مهندس جان چیزی که شما پیوست کردید مربوط به آیین نامه ACI هستش.سوالم اینه که کجای ایتبس نوشته اگه مقدار As از مینیمم کم بشه خود ایتبس اونو 1.33 برابر کرده و گزارش میکند؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehabb ارسال شده در اسفند 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 مهندس جان چیزی که شما پیوست کردید مربوط به آیین نامه ACI هستش.سوالم اینه که کجای ایتبس نوشته اگه مقدار As از مینیمم کم بشه خود ایتبس اونو 1.33 برابر کرده و گزارش میکند؟ منوال برنامه هستش مهندس عزیزم. حتی بدون منوال برنامه هم میشه براحتی با کنترل خروجی طراحی این موضوع بررسی کرد؛ مثلا این خروجی ببینید: مثلا میلگرد معادل لنگر مثبت مورد نیازrequired rebar دقیقا 4/3 میلگرد طراحی +moment rebar است. این میلگرد به عنوان میلگرد حداقل minimum rebarگزارش شده است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehdiyeganeh84 ارسال شده در اسفند 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در اسفند 94 ممنون مهندس جان. این مورد کاملا اینجا مشخصه و من دنبال این مطلب در منوال هستم که نوشته باشه "اگه مساحت از مقدار مینیمم کم باشه ایتبس اونو 1.33 برابر کرده و گزارش میکنه" این موضوع را خودم میدونم ولی برای اثبات به یه نفر دیگه میخوام از منوال این متنو براش ببرم که متاسفانه نمیتونم پیدا کنم.ممنون از شما بابت زحمتتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری