q8shz ارسال شده در بهمن 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 با سلام،من زیاد مسلط به Etabs نیستم. برای نشان دادن لنگر خمشی (مثبت و منفی) و نیروهای برشی (مثبت و منفی)، اگر از frame elements استفاده شده باشه، میشه با چک کردن M33 و V22 نیروهای مورد نظر رو بعد از آنالیز پیدا کرد.سوال بنده برای زمانی هست که از shell elements استفاده شده مثلا برای طراحی عرشه پل. گزینهٔ show shell forces یک سری نتایج رو نشون میده که من گیچ شدم نمیدونم کدوم لنگر خمشی هس و کدوم نیروی برشی، M11، M22،.... V12، V23،.....من اطلاع دارم که بر اساس محور shell elements هست، اما اگه بار دینامیکی مورد نظر باشه مثل رد شدن ماشین از روی پل، در این حالت کدوم میشه لنگر خمشی (مثبت و منفی) و نیروهای برشی (مثبت و منفی)؟خیلی ممنون میشم اگه دوستان عزیز راهنمائی کنن چون واقعا به این نتایج نیاز دارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehabb ارسال شده در بهمن 94 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 همكار گرامي نخست قبل از توضيح نيروهاي داخلي المان shell توجه بفرماييد كه برنامه ابتدا نيروها را فقط در نقاط گرهي (دقيق تر: نقاط گاوسي انتگرال گيري)محاسبه مي كند (به عبارت ديگر هيچ نيرويي در وجه المان محاسبه نمي شود) مطابق شكل زير: اين نيروهاي گرهي سپس به نيروها وجوه (يا تنش هاي روي وجوه) تبديل مي شود (شكل زير) دوم براي هر المان محورهاي محلي پيش فرضي توسط برنامه در نظر گرفته مي شود. اطلاع از اين جهت هاي قراردادي كمك مي كند درك بهتري از نيروهاي داخلي داشته باشيم. براي اينكار مي توانيد از با استفاده از كليدهاي Ctrl+w پنجره set view option را فعال كرده از تب object assignment و قسمت shell assignment تيك Local Axes را فعال كنيد تا محورهاي محلي نمايش داده شود. اگر نخواهيم وارد جزييات شويم محور محلي 1 قرمز؛ محور محلي 2 سبز و 3 آبي است. به اين ترتيب تكليف نيروهاي داخلي روشن مي شود: الف. نيروهاي غشايي (membrane forces): شامل F11,F22,F12 اين نيروهاي داخل صفحه المان هستند كه F11,F22 نيروهاي غشايي محوري و F12 نيروي غشايي برشي است. ب. لنگرهاي خمشي پوسته اي : شامل M11وM22 اين لنگرهاي خمشي هستند اولي حول محور محلي 1 و دومي حول محور محلي 2 مي باشد ج. لنگر پيچشي پوسته اي: شامل M12 اين لنگر پيچشي حول محور 1 ومحور 2 مي باشد. د. نيروهاي برشي پوسته اي: شامل V13 و V23: نيروهاي برشي خارج از صفحه المان ( به ترتيب صفحه هاي 13 و 23) المان shell در ETABS فاقد مولفه پيچش Drilling مي باشد (شكل زير) واکنش ها : BehzadRezaei، reza.s10، Ghahramani و 3 نفر دیگر 6 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
q8shz ارسال شده در بهمن 94 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در بهمن 94 خیلی سپاسگزارم از اینکه خیلی ساده و کامل برام شرح دادید. با توجه به توضیحات شما، اگه قصد design عرشه یا نقاطی دیگر از سازه رو داشته باشیم، کدوم یک از مقادیر رو به عنوان design force چه در لنگر خمشی و چه در نیروی برشی در نظر میگیریم؟ (واحد نیروها کن.م/م و کن/م هست) با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری