Mjd ارسال شده در فروردین 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 95 با سلام در بند 9-23-3-1-2-4 ! مربوط به طول ناحیه خاموت گذاری ویژه برای تیرهای با شکل پذیری متوسط به دو پارمتر بستگی دارد 1- دو برابر ارتفاع مقطع از بر تکیه گاه 2 - طولی که در آن برای تامین مقاومت خمشی میلگرد فشاری نیاز باشد ! مورد دوم رو چطور باید کنترل کرد من یک تیر به طول 9 متر دارم با ارتفاع 45 سانت بنابراین طول ناحیه خاموت گذاری ویژه برابر 90 سانت میشه طبق بند اول، ولی طول این ناحیه نسبت به کل دهانه تیر به نظر کوچک میاد نظر دوستان در این مورد چیست ؟ ممنون واکنش ها : ffj 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ffj ارسال شده در فروردین 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 95 سلام بند مربوط بهش رو فکر کنم اشتباه گفتید، 9-23-3-1-2-4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mjd ارسال شده در فروردین 95 مالک گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 95 سلام بند مربوط بهش رو فکر کنم اشتباه گفتید، 9-23-3-1-2-4 بله درست میفرمائید اصلاح کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mehabb ارسال شده در فروردین 95 گزارش اشتراک گذاری ارسال شده در فروردین 95 براي بدست آوردن طولي كه به آرماتور فشاري موردنياز است هر لايه آرماتور گذاري را جداگانه در نظر بگيريد (لايه بالا و لايه پايين). رابطه زير را محاسبه كنيد: توضيح: نرم افزار ETABS كرنش حداقل فولاد كششي را براي محاسبه ارتفاع بلوك فشاري 0.005 مي گيرد در صورتي كه كرنش از اين مقدار كمتر باشد فولاد فشاري محاسبه خواهد شد. هر لايه اي كه مساحت ميلگرد آن از اين عدد بيشتر باشد به آرماتور فشاري نياز دارد. در حالت معمول ابعاد مقطع ندرتا به فولاد فشاري نياز است مگر اينكه عمق تير به دليل ملاحظاتي كم در نظر گرفته شده باشد (و خيز هم جوابگو باشد). ضمنا هنگام ميلگردگذاري برشي تيرها كنترل مقدار Av/s خروجي برنامه فراموش نشود. يادداشت پيوست نحوه محاسبه رابطه فوق است. واکنش ها : ffj، admin و Mjd 3 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری